Τρόποι Αποστολής και Πληρωμής

Ελλάδα

Κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα 2,90 Ευρώ ή 3,90 Ευρώ για πληρωμή με αντικαταβολή

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω Speedex courier με παράδοση στη πόρτα σας. Κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα 2,90 Ευρώ.
(Για τις παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,00 Ευρώ. Συνολική χρέωση αποστολής με courier και αντικαταβολής 3,90 Ευρώ)

Κύπρος

Κόστος αποστολής στην Κύπρο 5,00 Ευρώ

Οι παραγγελίες για ΚΥΠΡΟ αποστέλλονται με το ταχυδρομείο, με αριθμό εντοπισμού της αποστολής. Κόστος αποστολής 5,00 Ευρώ.

Υπόλοιπες χώρες

Κόστος διεθνών αποστολών 5,00 Ευρώ

Οι παραγγελίες για όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός της Ελλάδας αποστέλλονται με το ταχυδρομείο, με αριθμό εντοπισμού της αποστολής.
Κόστος διεθνών αποστολών 5 Ευρώ.

Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα μέσω τραπέζης.

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard ή American Express οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα.
Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στο gellyceramica.com ούτε κάπου αλλού, γι αυτό και στις επόμενες παραγγελίες σας, πρέπει να εισάγετε ξανά τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας.
To gellyceramica.com είναι εγγεγραμμένο στα προγράμματα VERIFIED BY VISA και MASTERCARD SECURE για την απόλυτη ασφάλεια διαδικτυακών συναλλαγών και χρησιμοποιεί SSL certificate για την κρυπτογραφημένη μετάδοση πληροφοριών.

Αντικαταβολή

Πληρωμή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Ισχύει μόνο για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.
Τα έξοδα αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι 1,00 Ευρώ. (Συνολική χρέωση αντικαταβολής και αποστολής για την Ελλάδα με courier 3,90 Ευρώ).

Τραπεζική κατάθεση

Κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς

blablabla

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.
Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.
Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.

Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

Paypal

Πληρωμή μέσω paypal, o πιο γρήγορος και ασφαλής τρόπος για online αγορές.

Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω paypal, μεταφέρεστε αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές site πληρωμών.
Εκεί θα εισάγετε με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή αν έχετε ήδη λογαριασμό στο paypal μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε. Στην συνέχεια θα επιστρέψετε στο gellyceramica.com. Το gellyceramica.com δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής από τo paypal. Για να κάνετε χρήση του paypal δεν είναι απαραίτητο να γίνεται μέλος σε αυτό.

Αρέσει σε %d bloggers: